Page 1 of 1

Calculating AccurateRip Offsets

Posted: Sat May 30, 2009 7:13 am
by disneymike
Twice since I've started using Rip 1.0v8, I have had the "Calculating AccurateRip Offsets" message appear on the last track of a CD and seem to hang. I'm not sure if it would finish if I let it go, but both times I aborted Rip after several minutes. When I try the same disc again, the problem recurs.

Re: Calculating AccurateRip Offsets

Posted: Sun May 31, 2009 2:32 am
by sbooth
Are there any messages in the console to indicate what might be going on?

Another trick you can do is, in Terminal, run

Code: Select all

defaults write org.sbooth.Rip logMessageLevel 2
This will enable large amounts of debuggin output on the progress of ripping, which could help pinpoint the error.

Re: Calculating AccurateRip Offsets

Posted: Sun May 31, 2009 5:37 am
by disneymike
sbooth wrote:Are there any messages in the console to indicate what might be going on?

Another trick you can do is, in Terminal, run

Code: Select all

defaults write org.sbooth.Rip logMessageLevel 2
This will enable large amounts of debuggin output on the progress of ripping, which could help pinpoint the error.
Very cool. I'll try that next time I encounter this error.