Page 1 of 1

BUG: Lookup metadata using

Posted: Sun May 10, 2009 11:33 pm
by hunt
Hi,

It seems that the "lookup metadata using" menu only works when you choose musicbrainz.
When iTunes is used the information isn't loaded. When freedb is chosen, freedb.org isn't queried..

Have a nice day,
Bennjamin

Re: BUG: Lookup metadata using

Posted: Mon May 11, 2009 12:37 am
by sbooth
That is strange- it works for me. Are there any messages in the console log?

Re: BUG: Lookup metadata using

Posted: Thu May 14, 2009 5:52 am
by sbooth
This was a bug- I fixed it today. Thanks for letting me know!