Page 1 of 1

Automatically Detect Pregaps

Posted: Thu May 07, 2009 5:53 am
by paco
It is clear that you are fighting UI clutter and aiming for ripping accuracy through simplicity (way to go!). I would suggest a default behavior of automatically detecting pregaps for every audio CD as this would remove the need for an additional intervention.


Thanks,

__.
paco

Re: Automatically Detect Pregaps

Posted: Fri May 08, 2009 3:32 pm
by sbooth
Rip does automatically detect the pregaps when extracting (the same for MCN and ISRCs), but the options are there if users want to force the operation.

Re: Automatically Detect Pregaps

Posted: Sat May 09, 2009 12:39 am
by paco
I think the Detect Pregaps toolbar button detracts from the fact that they are automatically detected upon exctraction.


__.
paco

Re: Automatically Detect Pregaps

Posted: Sat May 09, 2009 1:41 am
by sbooth
You might be right on this- since there is a menu item already, it is a bit unnecessary. Maybe I will remove it from the default toolbar item set.