Does Max work with Leopard?

Ask questions and get answers on how to make Max behave.
Post Reply
gtrahair
Posts: 2
Joined: Tue Jan 01, 2008 6:50 am

Does Max work with Leopard?

Post by gtrahair »

I'm having problems configuring Max - when I attempt to click the formats button in the preferences toolbar, nothing happens. This isn't right I'm sure. Does it have something to do with the fact that I'm running Leopard?

Cheers!
Geoff
RonaldPR
Posts: 433
Joined: Tue May 30, 2006 8:27 am
Location: Amsterdam, Netherlands

Re: Does Max work with Leopard?

Post by RonaldPR »

The latest release version is not compatible with Leopard. Try the latest 'unstable' build.
gtrahair
Posts: 2
Joined: Tue Jan 01, 2008 6:50 am

Re: Does Max work with Leopard?

Post by gtrahair »

Thanks RonaldPR - that seems to have done the trick.
lafcadio
Posts: 1
Joined: Fri Feb 15, 2008 8:42 pm

Problem fixed in 10.5.2

Post by lafcadio »

The Problem is fixed now. Apple was faster than sbooth!
Post Reply