no track names????

Discuss macOS Audio in general and anything that doesn't fit elsewhere.
Post Reply
T Mack2300
Posts: 4
Joined: Fri Apr 22, 2011 11:33 pm

no track names????

Post by T Mack2300 »

im running a macbook pro mac os 10.6.7
im running max 0.9.1
i tunes is showing track names but they are not being filled in automatically on my max screen??? i have to type them in manually??? HELP

T Mack2300
Posts: 4
Joined: Fri Apr 22, 2011 11:33 pm

Re: no track names????

Post by T Mack2300 »

R u serious no replies????

Admin HELP PLEASE

User avatar
sbooth
Site Admin
Posts: 2455
Joined: Fri Dec 23, 2005 7:45 am
Location: USA
Contact:

Re: no track names????

Post by sbooth »

Are you using the Get iTunes Metadata AppleScript?

T Mack2300
Posts: 4
Joined: Fri Apr 22, 2011 11:33 pm

Re: no track names????

Post by T Mack2300 »

How would I check to see if I'm getting the Get iTunes Metadata AppleScript?

Thx for reply!!!!

T Mack2300
Posts: 4
Joined: Fri Apr 22, 2011 11:33 pm

Re: no track names????

Post by T Mack2300 »

I need my Max to work I have a 1000 CDs to rip to mp3

RonaldPR
Posts: 433
Joined: Tue May 30, 2006 8:27 am
Location: Amsterdam, Netherlands

Re: no track names????

Post by RonaldPR »

You will find the "Get iTunes Metadata" script in the Max download.

Launch Max and iTunes and insert the CD. Once iTunes has obtained the CD's information from GraceNote, run the script. The metadata that were obtained by iTunes will now become available in Max.

Post Reply