Page 1 of 1

discrepancy between duration of song / Play's calculation..

Posted: Sat Dec 01, 2007 7:02 pm
by rez
It seems that Play skips the end of some songs for me before moving on to the next song. Moreover, it is not as simply as I say, the progress or that blue circle DOES move ALL the way to the end before the NEXT song in queue starts, however, it doesn't ummm go according to the song if you know what I mean, so the minutes run out before teh song is done. In addition, there is a song I have that 4 minutes long and then Play shows its 24 minutes long and keeps on playing it in one instant for 24 minutes! ! I don't know whats going on but its weird

Re: discrepancy between duration of song / Play's calculation..

Posted: Sat Dec 01, 2007 8:26 pm
by sbooth
What version of Play are you using and what format are the files that are causing trouble?

Re: discrepancy between duration of song / Play's calculation..

Posted: Sat Dec 01, 2007 9:47 pm
by rez
Version 0.2 (1007) And they are MP3z --> Mpeg 1 Audio Layer III

Re: discrepancy between duration of song / Play's calculation..

Posted: Sat Dec 01, 2007 11:19 pm
by sbooth
Can you try with the latest unstable and see if that is any better?

Are these VBR MP3s created with a different encoder than LAME?

Re: discrepancy between duration of song / Play's calculation..

Posted: Sun Dec 02, 2007 11:59 pm
by rez
Ok I will do that and let you know, How can I find out if they are VBR MP3s created with a different encoder than LAME though,?

Re: discrepancy between duration of song / Play's calculation..

Posted: Mon Dec 03, 2007 5:17 am
by rez
no i still get teh same problem.....with teh latest unstable build taht is