Search found 9 matches

by hornung
Wed Jul 18, 2007 10:11 am
Forum: Play Development
Topic: ReplayGain: Track-Gain
Replies: 3
Views: 3873

ReplayGain: Track-Gain

Thanks for the reply:

1. Preamp is +6 (default)
2. Clipping is "hard clipping" (default) not "reduce preamp"
3. RG is calculated using Play
4. the tracks are .m4a (imported with Max, iTunes)

br,
ch
by hornung
Tue Jul 17, 2007 1:00 pm
Forum: Play Development
Topic: ReplayGain: Track-Gain
Replies: 3
Views: 3873

ReplayGain: Track-Gain

there are some tracks where the "Track Gain" is very small (e.g. 0.75). Thus, the track sound really quiet (compared to the 0.9++ tracks)

same thing for whole albums, but rather rarely.

what's the reason for this and is this a bug or a feature?

br,
ch
by hornung
Fri May 11, 2007 1:59 pm
Forum: Play
Topic: Volume Control?
Replies: 1
Views: 3436

Volume Control?

What about Volume Control?

ch
by hornung
Wed May 02, 2007 5:11 pm
Forum: Play Help
Topic: Play: Menu buttons do not work
Replies: 10
Views: 8504

Menu buttons do not work

hi,

now, it works PERFECTLY!
-> many thanks

ch

PS: hope that album arts will follow soon...
by hornung
Wed May 02, 2007 9:19 am
Forum: Play Help
Topic: Play: Menu buttons do not work
Replies: 10
Views: 8504

menu buttons do not work

the new version does not even start;

ch

===== 2007-Mai-02 11:16 Uhr Europe/Berlin =====
2007-05-02 11:17:06.352 Play[413] Exception raised during posting of notification. Ignored. exception: *** -[NSCFArray objectAtIndex:]: index (-1) beyond bounds (7)
by hornung
Thu Mar 29, 2007 7:45 am
Forum: Play Help
Topic: Play: Menu buttons do not work
Replies: 10
Views: 8504

Play/Menu buttons do not work: log

hi,

here is the log:

===== 2007-März-29 9:40 Uhr Europe/Berlin =====
2007-03-29 09:40:57.877 Play[311] Exception raised during posting of notification. Ignored. exception: *** -[NSCFArray objectAtIndex:]: index (-1) beyond bounds (7)

obviously, there is something wrong here...

best regards,
ch
by hornung
Thu Mar 29, 2007 7:39 am
Forum: Play Help
Topic: Play: Menu buttons do not work
Replies: 10
Views: 8504

menu button do not work

hi,
many thanks for the prompt reply
1. I installed -v564
2. I *removed* the Library.sqlite as well the Play folder

-> Effect:
after relaunching, a new Play folder was created as well as a new .sqlite. However, nothing changed
by hornung
Wed Mar 28, 2007 6:12 pm
Forum: Play Help
Topic: Play: Menu buttons do not work
Replies: 10
Views: 8504

This is very strange. In the Playlist menu, the 'New Playlist' and 'New Smart Playlist' options should always be available. What about the File Menu? Are any command available in that one? thanks for the reply: to be more precise: - all the "top menus" are visible "File, Edit, ...) - however, all "...
by hornung
Wed Mar 28, 2007 11:57 am
Forum: Play Help
Topic: Play: Menu buttons do not work
Replies: 10
Views: 8504

Play: Menu buttons do not work

Play: Menu not visible... I am running -v560 now. The problem is, that the menu does not work - all menu points are grayed out (therefore, for example, the creation of a playlist is not possible) in the old version, every thing worked fine. The problem is since -v552 (where it was stated, that some ...