Page 1 of 1

Transcodes fine, but no progress window shows up?

Posted: Fri Nov 30, 2012 2:08 am
by robertbb
Hi,

Very impressed with the speed and quality of Max, but I seem to be "missing" a component of the UI? The sample screenshots on the website show the progress "Converter" and "Encoder" screens, but these don't appear for me. However, I can open finder, browse to the source directory (which contains .flac files) and see the .mp3 files slowly appear. Any tips on how I can get that progress screen to appear?

I also just purchased the commercial version of Tag and love it! Kudos!!

Robert.

Re: Transcodes fine, but no progress window shows up?

Posted: Sun Dec 02, 2012 5:24 am
by mattn
To see the Encoder window, choose Window > Encoder. Also I think the pref "Dynamically show and hide window" causes the encoder window to appear all by itself; however, I personally prefer this unchecked and just keep Encoder window showing all the time.

Re: Transcodes fine, but no progress window shows up?

Posted: Tue Dec 04, 2012 7:53 am
by robertbb
It worked, thank you! :-)

Re: Transcodes fine, but no progress window shows up?

Posted: Sat Dec 08, 2012 2:18 am
by mattn
Thanks for reporting back!