Transcodes fine, but no progress window shows up?

Discuss Max, an open source CD audio extractor and audio converter.
Post Reply
robertbb
Posts: 2
Joined: Fri Nov 30, 2012 2:02 am

Transcodes fine, but no progress window shows up?

Post by robertbb » Fri Nov 30, 2012 2:08 am

Hi,

Very impressed with the speed and quality of Max, but I seem to be "missing" a component of the UI? The sample screenshots on the website show the progress "Converter" and "Encoder" screens, but these don't appear for me. However, I can open finder, browse to the source directory (which contains .flac files) and see the .mp3 files slowly appear. Any tips on how I can get that progress screen to appear?

I also just purchased the commercial version of Tag and love it! Kudos!!

Robert.

mattn
Posts: 152
Joined: Tue Sep 02, 2008 4:21 am

Re: Transcodes fine, but no progress window shows up?

Post by mattn » Sun Dec 02, 2012 5:24 am

To see the Encoder window, choose Window > Encoder. Also I think the pref "Dynamically show and hide window" causes the encoder window to appear all by itself; however, I personally prefer this unchecked and just keep Encoder window showing all the time.

robertbb
Posts: 2
Joined: Fri Nov 30, 2012 2:02 am

Re: Transcodes fine, but no progress window shows up?

Post by robertbb » Tue Dec 04, 2012 7:53 am

It worked, thank you! :-)

mattn
Posts: 152
Joined: Tue Sep 02, 2008 4:21 am

Re: Transcodes fine, but no progress window shows up?

Post by mattn » Sat Dec 08, 2012 2:18 am

Thanks for reporting back!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests