Decibel 1.3 unusable: stops after first track

Discuss Decibel, a high quality audio player.
Post Reply
mattn
Posts: 152
Joined: Tue Sep 02, 2008 4:21 am

Decibel 1.3 unusable: stops after first track

Post by mattn » Sat Jun 21, 2014 4:58 am

Just downloaded Decibel 1.3 (32). On a cue/flac pair (ripped from a CD), it plays the first track and then just stops. The pause button still shows, as if it thinks it's playing, but it's not, and the track suddenly takes on zero length in the display, as shown in this screen shot:
Screen Shot 2014-06-20 at 9.49.44 PM.png
That's the first track, after being played.

Attempting to play any of the other tracks individually gives an error message claiming there's something wrong with the cue file. But I assure you there isn't. Cog plays this cue/flac pair just fine. And so does Decibel 1.2.11, to which I've reverted.

User avatar
sbooth
Site Admin
Posts: 2445
Joined: Fri Dec 23, 2005 7:45 am
Location: USA
Contact:

Re: Decibel 1.3 unusable: stops after first track

Post by sbooth » Sat Jun 21, 2014 11:23 am

I fixed this bug last night and will release a new version today or tomorrow. Thank you for the report!

mattn
Posts: 152
Joined: Tue Sep 02, 2008 4:21 am

Re: Decibel 1.3 unusable: stops after first track

Post by mattn » Sat Jun 21, 2014 8:14 pm

Cool, thanks a bunch!

User avatar
sbooth
Site Admin
Posts: 2445
Joined: Fri Dec 23, 2005 7:45 am
Location: USA
Contact:

Re: Decibel 1.3 unusable: stops after first track

Post by sbooth » Sun Jun 22, 2014 11:03 pm

This should be fixed in 1.3.1 which is now available.

mattn
Posts: 152
Joined: Tue Sep 02, 2008 4:21 am

Re: Decibel 1.3 unusable: stops after first track

Post by mattn » Mon Jun 23, 2014 12:23 am

Confirmed fixed in 1.3.1! Thanks again.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest