Album art from Amazon and AlbumArtExchange not working?

Discuss Rip, an open source accurate CD audio extractor.
Post Reply
nobbie
Posts: 2
Joined: Tue Dec 27, 2011 11:53 pm

Album art from Amazon and AlbumArtExchange not working?

Post by nobbie » Wed Dec 28, 2011 12:01 am

Hi, sbooth! Thanks a lot for the awesome apps, I've been using them for a couple of years now.

After a while having not used them, though, I'm finding that fetching of album art isn't working from either AlbumArtExchange or Amazon.

I took some TCP captures to see what was going on, and for AlbumArtExchange, it looks like its something on their end. I see the following XML send back in response to the search query:

Code: Select all

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<search-results>
  <error>Database error.</error>
</search-results>
For Amazon, though, it gives back the following:

Code: Select all

<ItemSearchResponse xmlns="http://webservices.amazon.com/AWSECommerceService/2009-02-01">
<OperationRequest>
<HTTPHeaders>
<Header Name="UserAgent" Value="Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_6_8) AppleWebKit/535.2 (KHTML, like Gecko) Chrome/15.0.874.121 Safari/535.2"/>
</HTTPHeaders>
<RequestId>6b39e749-d366-44c0-9059-8c710257921d</RequestId>
<Arguments>
<Argument Name="Operation" Value="ItemSearch"/>
<Argument Name="Service" Value="AWSECommerceService"/>
<Argument Name="AWSAccessKeyId" Value="18PZ5RH3H0X43PS96MR2"/>
<Argument Name="Timestamp" Value="2011-12-27T23:39:46.000Z"/>
<Argument Name="Signature" Value="Cgfvek4B/Drq5zKrs5rgROZ/WdPvG43574UbZedgeuY="/>
<Argument Name="ResponseGroup" Value="Small,Images"/>
<Argument Name="SearchIndex" Value="Music"/>
<Argument Name="Version" Value="2009-02-01"/>
<Argument Name="Keywords" Value="Gnarls Barkley St. Elsewhere"/>
</Arguments>
<RequestProcessingTime>0.0023260000000000</RequestProcessingTime>
</OperationRequest>
<Items>
<Request>
<IsValid>False</IsValid>
<ItemSearchRequest>
<Keywords>Gnarls Barkley St. Elsewhere</Keywords>
<ResponseGroup>Small</ResponseGroup>
<ResponseGroup>Images</ResponseGroup>
<SearchIndex>Music</SearchIndex>
</ItemSearchRequest>
<Errors>
<Error>
<Code>AWS.MissingParameters</Code>
<Message>
Your request is missing required parameters. Required parameters include AssociateTag.
</Message>
</Error>
</Errors>
</Request>
</Items>
</ItemSearchResponse>
Looks like it is missing an "AssociateTag" parameter, whatever that does.

Thanks!
nobbie

chrowe
Posts: 2
Joined: Fri Feb 24, 2012 5:00 am

Re: Album art from Amazon and AlbumArtExchange not working?

Post by chrowe » Fri Feb 24, 2012 5:20 am

Same problem here

Running OS X Lion 10.7.3
Rip Version 1.0b (14)

Is there any way to get this to run automatically and pull results from both sources, using the first result as the default and then letting you click on the image to choose a different one?

I created an bug report for this at https://bugs.launchpad.net/rip/+bug/940060

nobbie
Posts: 2
Joined: Tue Dec 27, 2011 11:53 pm

Re: Album art from Amazon and AlbumArtExchange not working?

Post by nobbie » Thu Jun 20, 2013 11:14 pm

Hi, sbooth.

I'm still having problems with this, I was wondering if I could get a copy of the source so that I could try to make a patch?

I noticed that http://files.sbooth.org/ has the source for all of your other projects, except Rip :)

Thanks,
nobbie

User avatar
sbooth
Site Admin
Posts: 2445
Joined: Fri Dec 23, 2005 7:45 am
Location: USA
Contact:

Re: Album art from Amazon and AlbumArtExchange not working?

Post by sbooth » Wed Jul 17, 2013 5:14 pm

The source code for Rip is available at https://github.com/sbooth/Rip

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest