Page 1 of 1

Command Line?

Posted: Thu Jul 19, 2007 2:39 am
by nathanziarek
I feel like I keep seeing people referencing a command line version of the program (although a search doesn't come up with much, and neither does a perusal of the site). Does it have this functionality and I am just hugely missing it?

Thanks!

Nate

Re: Command Line?

Posted: Thu Jul 19, 2007 4:49 am
by sbooth
nathanziarek wrote:I feel like I keep seeing people referencing a command line version of the program (although a search doesn't come up with much, and neither does a perusal of the site). Does it have this functionality and I am just hugely missing it?
No, there is no command line to Max, or to any of the encoders it uses!

Posted: Sat Jul 21, 2007 5:13 pm
by shanecavanaugh
They're probably referring to the original command-line versions of FLAC and LAME.