Bug or by design? (Design changed = fixed)

Discuss the development and future direction of Play.
Post Reply
User avatar
krmathis
Posts: 233
Joined: Thu Feb 02, 2006 11:05 am
Location: Oslo, Norway

Bug or by design? (Design changed = fixed)

Post by krmathis » Sat Apr 28, 2007 4:53 pm

I believe this to be a bug.
Make sure you have a track in your Play Queue, then drag and drop a track from the Library into the Play Queue. Notice how the track will be appended below the existing one.
Then drag and drop a file from Finder into the Play Queue. Notice how it replace off of the existing tracks! :roll:

To me that seems like a bug!
Cause I expect similar experience wether I drag files/tracks from Library or Finder...

Edit: using revision 689
Last edited by krmathis on Sun Apr 29, 2007 8:14 am, edited 1 time in total.

RonaldPR
Posts: 433
Joined: Tue May 30, 2006 8:27 am
Location: Amsterdam, Netherlands

Post by RonaldPR » Sat Apr 28, 2007 7:04 pm

The replacement is by design, but the feature will be changed. See:
http://sbooth.org/forums/viewtopic.php?t=1069

User avatar
krmathis
Posts: 233
Joined: Thu Feb 02, 2006 11:05 am
Location: Oslo, Norway

Post by krmathis » Sat Apr 28, 2007 8:37 pm

Great to see that this design will be changed.
Consistency is the key...

User avatar
sbooth
Site Admin
Posts: 2445
Joined: Fri Dec 23, 2005 7:45 am
Location: USA
Contact:

Post by sbooth » Sun Apr 29, 2007 3:40 am

r695 should fix this inconsistency.

User avatar
krmathis
Posts: 233
Joined: Thu Feb 02, 2006 11:05 am
Location: Oslo, Norway

Post by krmathis » Sun Apr 29, 2007 6:37 am

Fixed in revision 695.
Thanks a lot!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest