Add Watch Folder...does nothing

Get help on playing your audio with Play.
Post Reply
stamfar
Posts: 21
Joined: Mon Oct 01, 2007 8:19 am

Add Watch Folder...does nothing

Post by stamfar » Sun Sep 06, 2009 5:01 pm

Hi, I just moved to 10.6 and and after a clean install I was about to re-import all my music into Play.
This when I found out that adding a watch folder in r1096 seemingly does not work, nothing happens when you select Add Watch Folder.
Kind of a bummer as I find this to be the most indispensable of Plays features.
Would be very grateful if this gets fixed.

User avatar
sbooth
Site Admin
Posts: 2445
Joined: Fri Dec 23, 2005 7:45 am
Location: USA
Contact:

Re: Add Watch Folder...does nothing

Post by sbooth » Fri Sep 11, 2009 3:47 pm

Thanks for letting me know- I committed a fix for this.

elduderino
Posts: 63
Joined: Mon Apr 02, 2007 10:00 pm

Re: Add Watch Folder...does nothing

Post by elduderino » Fri Sep 25, 2009 2:17 am

When you say you've committed a fix for this Stephen, is this something available in the current unstable? I would really like to get this working on Snow Leopard with the watch folder working. Let me know if you could.

Thanks!

User avatar
sbooth
Site Admin
Posts: 2445
Joined: Fri Dec 23, 2005 7:45 am
Location: USA
Contact:

Re: Add Watch Folder...does nothing

Post by sbooth » Sat Sep 26, 2009 8:01 pm

I've posted r1098 which fixes the watch folder issues.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests